• Αρχική
  • Σχετικά
  • Τάκης Παπαδόπουλος

Φωτογράφος γάμου Τάκης Παπαδόπουλος

φωτογράφος γάμου παπαδόπουλοςΤο πάθος για την φωτογραφία είναι αυτό που χαρακτηρίζει την δουλεία μου.

 Η αποτύπωση της στιγμής με ένα κλικ για ένα φωτογράφο είναι θέμα εμπειρίας, άλλωστε η ζωή είναι στιγμές ευτυχίας. H αναζήτηση και η ενημέρωση σε καινούργια θέματα γύρω από την τεχνική της φωτογραφίας γάμου είναι το καθημερινό μου χόμπι. Είμαι παθιασμένος με τις στιγμές που κάνουν την φωτογραφία μου να ξεχωρίζει. Είναι εμμονή για μένα να ψάχνω συνέχεια εικόνες και φωτογραφικά κάδρα σε ανύπαρκτα σημεία και είναι το παιχνίδι που παίζω καθημερινά άλλοτε κρατώντας την μηχανή μου και άλλοτε όχι . Η  συνεχόμενη αναζήτηση για καλή φωτογραφία  μου δίνει όρεξη και με κρατεί γεμάτο ζωντάνια και πάθος .

Σαν άνθρωπος νοιώθω πολύ τυχερός. Έχω μια υπέροχη οικογένεια με την σύζυγο μου που με στηρίζει σε πολλά τρελά βήματα όπως και   τα παιδιά μου που  αρέσει να μοιράζομαι μαζί τους στιγμές ξενοιασιάς και παιχνιδιού. Και σαν επαγγελματίας νοιώθω επίσης πολύ τυχερός γιατί έχω μια δουλειά που μου αρέσει και δεν χορταίνω να την κάνω γιατί αιχμαλωτίζω με τον φακό μου την ευτυχία των ανθρώπων σε σημαντικές φάσεις της ζωής τους.

Φωτογραφηση Γαμου

Για μένα ο γάμος είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού. Φωτογραφίζοντας τον γαμπρό και την νύφη (σαν μοντέλα)  κινούμαι μέσα σε αυτήν την χαρά και την συγκίνηση και έτσι  αποτυπώνω τις καλύτερες στιγμές  στο ξεκίνημα της ζωής τους...

Ακολουθήστε μας στα Social Media!