Φωτογράφος γάμου - Τα γεγονότα της δεξίωσης

φωτογραφος γαμουΟ φωτογράφος γάμου πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα προγραμματισμένα γεγονότα που εξελίσσονται στην δεξίωση ενός γάμου. Ένας έμπειρος φωτογράφος γάμου, ξέρει βήμα βήμα όλες τις εξελίξεις από την έναρξη της δεξίωσης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

Τα σημαντικότερα προγραμματισμένα γεγονότα μιας δεξίωσης είναι κυρίως η είσοδος του ζευγαριού, ο πρώτος χορός του ζευγαριού με την έναρξη του έγγαμου βίου, το πέταγμα της ανθοδέσμης από την νύφη, η κοπή της τούρτας από το ζευγάρι, το άνοιγμα της σαμπάνιας, οι προπόσεις με συγγενείς και φίλους, η διασκέδαση και χορός στην πορεία της βραδιάς κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα

Η μοναδικότητα στη φωτογραφία γάμου

φωτογραφος γαμωνΚανένας γάμος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο! Δεν θα βρείτε ποτέ δύο γάμους που να είναι ακριβώς ίδιοι και αυτή ακριβώς είναι και η ευθύνη ενός φωτογράφου γάμων, να αποτυπώσει την μοναδικότητα του κάθε γάμου χωριστά.

Κάθε γάμος αποτελεί και μια καινούργια εμπειρία με καινούργιες προκλήσεις για κάθε φωτογράφο γάμων και με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να αντιμετωπίζει την κάθε περίσταση.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου στην Σαντορίνη

φωτογραφηση γαμου σαντορινη

Η τέλεση γάμου σε ένα ρομαντικό μέρος είναι ένα όνειρο πολλών ζευγαριών. Η όμορφη ατμόσφαιρα, το ειδυλλιακό τοπίο και η χαλαρή διάθεση συμβάλλουν στο να γίνει ο γάμος μια αξέχαστη εμπειρία!

Στην Ελλάδα με τα όμορφα τοπία, τις γραφικές εκκλησίες και τα υπέροχα νησιά υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για ένα ρομαντικό γάμο, κατάλληλες για όλα τα γούστα και ανάλογες με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ζευγαριού. Ενώ η κατάλληλη επιλογή θα σας επιβραβεύσει με φωτογραφίες γάμου αξέχαστες.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφος γάμου

φωτογραφος γαμου, φωτογραφος γαμωνΛόγω της ρομαντικής φύσης του γάμου σαν γεγονός, σίγουρα βοηθάει και ο ίδιος ο φωτογράφος γάμου να είναι ρομαντικός, κάτι που όμως δεν απαραίτητο. Πέρα από το ρομαντικό στοιχείο ο γάμος είναι πάνω απ' όλα μια γιορτή για το ζευγάρι, τις οικογένειες τους και τους φίλους τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Χειμερινός γάμος

xeimoniatikos-gamosΟ χειμερινός γάμος είναι η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό κι επιβλητικό σκηνικό, βασικά συστατικά ενός πετυχημένου, αρχοντικού γάμου.

Ο χειμώνας είναι μία εποχή που δεν επιλέγεται συχνά για γάμους, λόγω των καιρικών συνθηκών. Όμως, αν το καλοσκεφτείτε, είναι η εποχή που όλοι σας οι φίλοι και συγγενείς μπορούν να βρίσκονται δίπλα σας και να μοιραστούν τη χαρά σας καθώς δεν θα βρίσκονται σε διακοπές ή άλλες εξορμήσεις όπως συμβαίνει όταν ο καιρός είναι καλός.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!