Φωτογράφηση γάμου στην Τήνο

φωτογραφιση γαμου τηνοςΤο νησί της Τήνου με την μοναδική ατμόσφαιρα αποτελεί ιδανικό προορισμό για νέα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν και να κάνουν την φωτογράφιση γάμου τους, καθώς συνδυάζει μοναδικά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των Κυκλάδων με τις υπέροχες παραλίες, τα ηλιόλουστα τοπία και την χαλαρή διάθεση με την κατάνυξη και την παράδοση!

Η μαγευτική Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες με κλίμα εύκρατο μεσογειακό, χαρακτηριστικό των Κυκλάδων, με ήπιους χειμώνες και έντονους ανέμους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, τα γνωστά μελτέμια.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ιστορία της φωτογραφίας γάμου

φωτογραφια μουΗ φωτογραφία γάμου όπως και η τέχνη της φωτογραφίας γενικά έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί σημαντικά από το 1826 οπού και εφευρέθηκε από τον Joseph Nicéphore Niépce.

Αρχικά τα περισσότερα ζευγάρια δεν είχαν φωτογράφο στο γάμο τους, μάλιστα μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα φωτογραφίζονταν απλά με τα καλύτερα τους ρούχα πριν ή μετά από τον γάμο. Από τη δεκαετία του 1860 και μετά πολλά ζευγάρια άρχισαν να φωτογραφίζονται με τα ρούχα του γάμου τους και ορισμένες φορές καλούσαν και φωτογράφο γάμου στην τελετή του γάμου.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφος γάμου - Τα γεγονότα της δεξίωσης

φωτογραφος γαμουΟ φωτογράφος γάμου πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα προγραμματισμένα γεγονότα που εξελίσσονται στην δεξίωση ενός γάμου. Ένας έμπειρος φωτογράφος γάμου, ξέρει βήμα βήμα όλες τις εξελίξεις από την έναρξη της δεξίωσης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

Τα σημαντικότερα προγραμματισμένα γεγονότα μιας δεξίωσης είναι κυρίως η είσοδος του ζευγαριού, ο πρώτος χορός του ζευγαριού με την έναρξη του έγγαμου βίου, το πέταγμα της ανθοδέσμης από την νύφη, η κοπή της τούρτας από το ζευγάρι, το άνοιγμα της σαμπάνιας, οι προπόσεις με συγγενείς και φίλους, η διασκέδαση και χορός στην πορεία της βραδιάς κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα

Η μοναδικότητα στη φωτογραφία γάμου

φωτογραφος γαμωνΚανένας γάμος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο! Δεν θα βρείτε ποτέ δύο γάμους που να είναι ακριβώς ίδιοι και αυτή ακριβώς είναι και η ευθύνη ενός φωτογράφου γάμων, να αποτυπώσει την μοναδικότητα του κάθε γάμου χωριστά.

Κάθε γάμος αποτελεί και μια καινούργια εμπειρία με καινούργιες προκλήσεις για κάθε φωτογράφο γάμων και με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να αντιμετωπίζει την κάθε περίσταση.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου στην Σαντορίνη

φωτογραφηση γαμου σαντορινη

Η τέλεση γάμου σε ένα ρομαντικό μέρος είναι ένα όνειρο πολλών ζευγαριών. Η όμορφη ατμόσφαιρα, το ειδυλλιακό τοπίο και η χαλαρή διάθεση συμβάλλουν στο να γίνει ο γάμος μια αξέχαστη εμπειρία!

Στην Ελλάδα με τα όμορφα τοπία, τις γραφικές εκκλησίες και τα υπέροχα νησιά υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για ένα ρομαντικό γάμο, κατάλληλες για όλα τα γούστα και ανάλογες με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ζευγαριού. Ενώ η κατάλληλη επιλογή θα σας επιβραβεύσει με φωτογραφίες γάμου αξέχαστες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!