Φωτογραφος γαμου - επιλέξτε τον κατάλληλο!

fotographos-gamouΟ φωτογραφος γαμου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον γάμο, όπως για παράδειγμα οι υπεύθυνοι για την μουσική, το catering, οι υπεύθυνοι στολισμού κα, η δουλειά του δεν είναι το ίδιο εύκολα μετρήσιμη. Αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι η επιλογή του φωτογράφου γάμου θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και μετά από έρευνα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ορισμένους ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες όπως το καλλιτεχνικό ύφος ή ακόμα και τον χαρακτήρα του φωτογράφου.

Διαβάστε Περισσότερα

Γάμος - βάπτιση στο Μαρμάρι Μάνης!

γαμος βαπτιση μαρμαρι μανηςΤα μοναδικά και ξεχωριστά χρώματα της Μάνης σε συνδυασμό με την γνωστή παραλία Μαρμάρι Μάνης κάνουν κάθε φωτογράφο να ονειρεύεται το επόμενο κλικ! Η παραλία βρίσκεται κοντά στο ακρωτήριο Ταίναρο σε ένα βραχώδες τοπίο με άγρια ομορφιά σε μία μεγάλη σε έκταση αμμουδερή παραλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι κυριότεροι προορισμοί για γάμους παγκοσμίως

προορισμοι γαμωνΟ γάμος αποτελεί μια παγκόσμια βιομηχανία όπου αποφέρει τεράστια κέρδη σε όσους ασχολούνται με τον κλάδο αλλά ταυτόχρονα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους μελλόνυμφους και τους καλεσμένους τους!

Τα τελευταία χρόνια οι γάμοι σε διεθνείς προορισμούς γνωρίζουν πρωτοφανή αύξηση. Η Ελλάδα και κυρίως τα νησιά της Ελλάδας όπως η Κρήτη, η Σαντορίνη, Μύκονος, η Ιθάκη και η Σκιάθος αποτελούν προορισμούς μοναδικής ομορφιάς για τέλεση του μυστηρίου του γάμου καθώς το λευκό, το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, τα γραφικά ξωκλήσια και η παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική αποτελεί ιδανικό τοπίο για δεξίωση αλλά και για μοναδικές φωτογραφίες γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ελλάδα προορισμός για γάμους!

φωτογραφος γαμουΤα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για την αύξηση των ξένων τουριστών που επιλεγούν την χώρα μας για τις διακοπές τους. Μάλιστα σε ένα βαθμό αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς καθώς παρατηρείται μια σταθερή αύξηση κάθε χρόνο.

Ανάμεσα στους διάφορους κλάδους τουρισμού που παρατηρείται αύξηση όπως ο αγροτουρισμός και ο συνεδριακός τουρισμός είναι και ο τουρισμός για γάμους! Πάρα πολλά ζευγάρια από όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια επιλέγουν την χώρα μας για τον γάμο τους. Μάλιστα συχνά οργανώνονται εκδρομές από ολόκληρα γκρουπ από χώρες όπως η Κίνα ή η Ιαπωνία με σκοπό να έρθουν και να παντρευτούν στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου στην Τήνο

φωτογραφιση γαμου τηνοςΤο νησί της Τήνου με την μοναδική ατμόσφαιρα αποτελεί ιδανικό προορισμό για νέα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν και να κάνουν την φωτογράφιση γάμου τους, καθώς συνδυάζει μοναδικά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των Κυκλάδων με τις υπέροχες παραλίες, τα ηλιόλουστα τοπία και την χαλαρή διάθεση με την κατάνυξη και την παράδοση!

Η μαγευτική Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες με κλίμα εύκρατο μεσογειακό, χαρακτηριστικό των Κυκλάδων, με ήπιους χειμώνες και έντονους ανέμους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, τα γνωστά μελτέμια.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!