Φωτογράφηση Γάμου στη Σέριφο!

φωτογραφηση γαμου σεριφοςΗ επιλογή ενός νησιού για το μυστήριο του γάμου σας, είναι η ιδανική ευκαιρία για μια ξεχωριστή και αφέχαστη φωτογράφηση γάμου! Η Σέριφος είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο παραδοσιακά δομημένα νησιά των κυκλάδων, με αποτέλεσμα ο φωτογραφος γαμου να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει μια φωτογράφηση μοναδική και ιδιαίτερη, στις αποχρώσεις των Ελληνικών νησιών μας!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφηση Γαμων

φωτογραφος γαμουΗ φωτογράφιση γάμου, είναι η φωτογράφιση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το μυστήριο του γάμου. Περιλαμβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού και των καλεσμένων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του μυστηρίου, ενώ είναι σημαντικός κλάδος της φωτογράφισης ως αντικείμενο απασχόλησης, υποστηρίζοντας πολλούς επαγγελματίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφος Γάμου, Όμορφες στις φωτογραφίες γάμου σας!

φωτογραφος γαμουΌταν πλησιάζει η μέρα του γάμου, εκτός του υπέροχου μυστηρίου και της γιορτής για την ένωση δύο ανθρώπων, σημαίνει οτι θα υπάρχει ένας φακός στραμμένος πάνω σας, ώστε να αποθανατίσει τις στιγμές ευτυχίας σας! Όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι όπως είναι λογικό, δεν είναι συνηθισμένοι σε συνεχή φωτογράφιση, και όλοι έχουν την αγωνία να βγουν όμορφοι τη σωστή στιγμή.

Ο φωτογράφος γάμου σας λοιπόν, είναι εδώ να σας βοηθήσει και να σας δώσει συμβουλές ώστε να μη σας αποσπάσει την προσοχή η αγωνία μιας όμορφης φωτογράφισης γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου στην Αίγινα

φωτογραφιση γαμου αιγιναΗ Αίγινα είναι ένα όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί. Ανήκει στα νησιά του Αργοσαρωνικού και απέχει μόλις λίγη ώρα από το λιμάνι του Πειραιά.

Κέντρο του νησιού αποτελεί η πόλη της Αίγινας με μόνιμο πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκους. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αίγινας η παλιά πόλη και ο ναός της Αφαίας. Επίσης ιδιαίτερο αξιοθέατο αποτελεί το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, προσκυνητές αλλά και πολλά ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν ή να βαπτίσουν το παιδί τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφηση γαμου Ασιατικού στυλ

στυλ φωτογραφισης γαμουΜε την ανάπτυξη και ραγδαία εξάπλωση της φωτογράφισης γάμων από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα αναπτύχθηκαν πολλά διαφορετικά στυλ φωτογράφισης. Ανάλογα με την μόδα της κάθε εποχής και την διαθέσιμη τεχνολογία, το στυλ φωτογράφισης γάμων μεταβάλλεται συνεχώς.

Στη σημερινή εποχή τα 2 κυρίαρχα στυλ φωτογράφισης γάμου είναι η λεγόμενη παραδοσιακή ή κλασσική και το το στυλ Photojournalistic που είναι περισσότερο μοντέρνο και ρεαλιστικό.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!