Φωτογράφος Γάμου, Όμορφες στις φωτογραφίες γάμου σας!

φωτογραφος γαμουΌταν πλησιάζει η μέρα του γάμου, εκτός του υπέροχου μυστηρίου και της γιορτής για την ένωση δύο ανθρώπων, σημαίνει οτι θα υπάρχει ένας φακός στραμμένος πάνω σας, ώστε να αποθανατίσει τις στιγμές ευτυχίας σας! Όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι όπως είναι λογικό, δεν είναι συνηθισμένοι σε συνεχή φωτογράφιση, και όλοι έχουν την αγωνία να βγουν όμορφοι τη σωστή στιγμή.

Ο φωτογράφος γάμου σας λοιπόν, είναι εδώ να σας βοηθήσει και να σας δώσει συμβουλές ώστε να μη σας αποσπάσει την προσοχή η αγωνία μιας όμορφης φωτογράφισης γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου στην Αίγινα

φωτογραφιση γαμου αιγιναΗ Αίγινα είναι ένα όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί. Ανήκει στα νησιά του Αργοσαρωνικού και απέχει μόλις λίγη ώρα από το λιμάνι του Πειραιά.

Κέντρο του νησιού αποτελεί η πόλη της Αίγινας με μόνιμο πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκους. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αίγινας η παλιά πόλη και ο ναός της Αφαίας. Επίσης ιδιαίτερο αξιοθέατο αποτελεί το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, προσκυνητές αλλά και πολλά ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν ή να βαπτίσουν το παιδί τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφηση γαμου Ασιατικού στυλ

στυλ φωτογραφισης γαμουΜε την ανάπτυξη και ραγδαία εξάπλωση της φωτογράφισης γάμων από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα αναπτύχθηκαν πολλά διαφορετικά στυλ φωτογράφισης. Ανάλογα με την μόδα της κάθε εποχής και την διαθέσιμη τεχνολογία, το στυλ φωτογράφισης γάμων μεταβάλλεται συνεχώς.

Στη σημερινή εποχή τα 2 κυρίαρχα στυλ φωτογράφισης γάμου είναι η λεγόμενη παραδοσιακή ή κλασσική και το το στυλ Photojournalistic που είναι περισσότερο μοντέρνο και ρεαλιστικό.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφος γαμου – Photojournalism

φωτογραφος γαμουΑρχικά το είδος αυτό φωτογράφησης ξεκίνησε και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά από τους φωτογράφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ με το πέρασμα του χρόνου ακολούθησαν και άλλοι τομείς της επαγγελματικής φωτογράφησης. Το ύφος αυτού του είδους φωτογραφίας είναι αρκετά ανεπίσημο και βασίζεται στον ρεαλισμό, την φυσικότητα και την πραγματικότητα.

Τα τελευταία χρόνια το στυλ αυτό αποτελεί (Photojournalism) την τάση της μόδας και στην φωτογραφιση γαμου σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφος γαμου - επιλέξτε τον κατάλληλο!

fotographos-gamouΟ φωτογραφος γαμου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον γάμο, όπως για παράδειγμα οι υπεύθυνοι για την μουσική, το catering, οι υπεύθυνοι στολισμού κα, η δουλειά του δεν είναι το ίδιο εύκολα μετρήσιμη. Αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι η επιλογή του φωτογράφου γάμου θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και μετά από έρευνα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ορισμένους ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες όπως το καλλιτεχνικό ύφος ή ακόμα και τον χαρακτήρα του φωτογράφου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!