Φωτογράφιση την επόμενη μέρα!

φωτογραφιση μετα το γαμοΦωτογράφηση την επόμενη ημέρα; Γίνεται! Έχετε σκεφτεί πώς θα ήταν μία ξέγνοιαστη βόλτα στη θάλασσα μετά τον γάμο; Μία περιπλάνηση σε κάποιο νησιώτικο σοκάκι; Ίσως μια σύντομη επίσκεψη στο αγαπημένο σας μέρος της πόλης...

Εκτός από τις κλασσικές πόζες της φωτογράφησης γάμου, είναι ωραίο να έχετε και μερικές φωτογραφίες μακριά από φλας και προβολείς, όπου το φυσικό φως ενός ωραίου απογεύματος θα αναδείξει χρώματα, σχήματα και υφές.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρετούς - Photoshop ή οχι σε φωτογραφίες

ρετους photoshop φωτογραφιων γαμουΈχοντας ως σύμμαχο την ψηφιακή τεχνολογία, ο φωτογράφος γάμου είναι σε θέση να σβήσει ανεπιθύμητες ατέλειες ή ότι άλλο δεν μας αρέσει στην κάθε φωτογραφία. Όμως, ας μην υπερβαίνουμε το μέτρο!

Οι φωτογραφίες γάμου πρέπει να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό μας, όχι κάποιον άλλο που μας μοιάζει. Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθούν υπερβολές, αφήστε την ψηφιακή επεξεργασία στον ειδικό φωτογραφο γαμου που επιλέξατε, ο οποίος θα διορθώσει τυχόν προβληματάκια δίχως να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ασπρόμαυρη ή έγχρωμη φωτογράφιση γάμου

ασπρομαυρη φωτογραφια γαμουΑσπρόμαυρη ή έγχρωμη φωτογραφία γάμου; Δώστε μία καλλιτεχνική νότα στο άλμπουμ σας με μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες!
Ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή του επαγγελματία φωτογράφου γάμου που θα φωτογραφίσει τον γάμο σας πρέπει να είναι η εμπειρία του, η οποία δεν θα φανεί μόνο κατά την διάρκεια της φωτογράφισης γάμου, αλλά κυρίως μετά. Ο φωτογραφος γαμου είναι υπεύθυνος όχι μόνο για την λήψη, αλλά και για την επεξεργασία και την παρουσίαση των φωτογραφιών ώστε να παρουσιάσει ένα φωτογραφικά άρτιο αποτέλεσμα και να είναι σίγουρος πως θα έχει έναν ικανοποιημένο και χαρούμενο πελάτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Προετοιμασία γαμπρού και νύφης - φωτογραφος γαμου

προετοιμασια νυφηςΗ προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης είναι αναπόσπαστο μέρος της γαμήλιας διαδικασίας. Είναι το πρωταρχικό στάδιο του γάμου, που προετοιμάζει τους μελλόνυμφους για όσα θα ακολουθήσουν αργότερα βάζοντας τους στο ιδιαίτερο κλίμα της ημέρας. Ο φωτογραφος γαμου επιβάλλεται να βρίσκεται εκεί για εσάς, ώστε να αποτυπώσει όλες τις όμορφες στιγμές της προετοιμασίας, την συγκίνηση και την προσμονή!

Για τον επαγγελματία φωτογράφο γάμου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φωτογράφισης ώστε να αποδώσει την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα της ημέρας. Είναι ούτως ή άλλως κομμάτι από τις ομορφότερες στιγμές που θα βιώσετε πριν την ολοκλήρωση του μυστηρίου του γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!