Προετοιμασία γάμου χωρίς άγχος!

proetoimasia gamouΗ προετοιμασία γάμου για πολλά ζευγάρια καταλήγει να είναι στρεσογόνα και εξαντλητική μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο φωτογράφος γάμων είναι εδώ να σας βοηθήσει με σημαντικά και χρήσιμα tips για την καλύτερη και πιο ξεκούραστη προετοιμασία γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση πολιτικού γάμου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού

1021Αν επιλέξατε να ανεβείτε τα σκαλιά του δημαρχείου αντί της εκκλησίας, μπορείτε και πάλι να έχετε ένα όμορφο και λαμπερό γάμο! Ο φωτογράφος γάμου, σας προτείνει όλες τις λύσεις για μια μοναδική εμπειρία την ημέρα του γάμου σας, αλλά και μια ξεχωριστή φωτογράφηση γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου Άγιος Νικόλαος Πειραϊκής

φωτογραφηση γαμου πειραικηΈνα μοναδικό τοπίο για τη φωτογράφηση γάμου σας είναι ο Άγιος Νικόλαος Πειραϊκής!

Μια από τις πιο ειδυλλιακές περιοχές που θα συναντήσετε στον Πειραιά, είναι η Πειραϊκή χερσόνησος. Απλώνεται στο νοτιοδυτικό κομμάτι του Πειραιά, βραχώδης με μοναδική θέα στο Σαρωνικό κόλπο, από όπου μπορεί κάποιος να διακρίνει στο βάθος του ορίζοντα τη Σαλαμίνα και την Αίγινα. Ειδικά τις ημέρες που η ατμόσφαιρα είναι καθαρή!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση Γάμου στη Σέριφο!

φωτογραφηση γαμου σεριφοςΗ επιλογή ενός νησιού για το μυστήριο του γάμου σας, είναι η ιδανική ευκαιρία για μια ξεχωριστή και αφέχαστη φωτογράφηση γάμου! Η Σέριφος είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο παραδοσιακά δομημένα νησιά των κυκλάδων, με αποτέλεσμα ο φωτογραφος γαμου να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει μια φωτογράφηση μοναδική και ιδιαίτερη, στις αποχρώσεις των Ελληνικών νησιών μας!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογραφηση Γαμων

φωτογραφος γαμουΗ φωτογράφιση γάμου, είναι η φωτογράφιση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το μυστήριο του γάμου. Περιλαμβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού και των καλεσμένων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του μυστηρίου, ενώ είναι σημαντικός κλάδος της φωτογράφισης ως αντικείμενο απασχόλησης, υποστηρίζοντας πολλούς επαγγελματίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!