Φωτογράφηση γάμων, η ομορφιά της φυσικότητας

fotografisi gamou fysikiΗ φωτογράφηση γάμου είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της συνολικής οργάνωσης της ημέρας του γάμου σας! Είναι μάλιστα ένα από τα πρώτα πράγματα για τα οποία πρέπει να μεριμνήσετε καθώς η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, ενώ από το αποτέλεσμα εξαρτάται και η τελική εικόνα του άλμπουμ γάμου σας που θα κρατήσετε για μια ζωή!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμων – Στολισμός Rustic γάμου

rustic gamosΟ στολισμός της εκκλησίας αλλά και των χώρου που πραγματοποιείται η δεξίωση γάμου είναι κάτι που απασχολεί πολύ τα ζευγαρια κατά την προετοιμασία! Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εικόνας ενός γάμου και φυσικά της δεξίωσης γάμου, ενώ καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο κομμάτι της εφόσον έχουμε κατασταλάξει σε εκκλησία και κέντρο!

Διαβάστε Περισσότερα

Προετοιμασία γάμου χωρίς άγχος!

proetoimasia gamouΗ προετοιμασία γάμου για πολλά ζευγάρια καταλήγει να είναι στρεσογόνα και εξαντλητική μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο φωτογράφος γάμων είναι εδώ να σας βοηθήσει με σημαντικά και χρήσιμα tips για την καλύτερη και πιο ξεκούραστη προετοιμασία γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση πολιτικού γάμου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού

1021Αν επιλέξατε να ανεβείτε τα σκαλιά του δημαρχείου αντί της εκκλησίας, μπορείτε και πάλι να έχετε ένα όμορφο και λαμπερό γάμο! Ο φωτογράφος γάμου, σας προτείνει όλες τις λύσεις για μια μοναδική εμπειρία την ημέρα του γάμου σας, αλλά και μια ξεχωριστή φωτογράφηση γάμου!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση γάμου Άγιος Νικόλαος Πειραϊκής

φωτογραφηση γαμου πειραικηΈνα μοναδικό τοπίο για τη φωτογράφηση γάμου σας είναι ο Άγιος Νικόλαος Πειραϊκής!

Μια από τις πιο ειδυλλιακές περιοχές που θα συναντήσετε στον Πειραιά, είναι η Πειραϊκή χερσόνησος. Απλώνεται στο νοτιοδυτικό κομμάτι του Πειραιά, βραχώδης με μοναδική θέα στο Σαρωνικό κόλπο, από όπου μπορεί κάποιος να διακρίνει στο βάθος του ορίζοντα τη Σαλαμίνα και την Αίγινα. Ειδικά τις ημέρες που η ατμόσφαιρα είναι καθαρή!

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!