Προσκλητήριο βάπτισης παζλ!

προσκητηριο βαπτισης παζλΕπιλέξτε για την βάπτιση του παιδιού σας προσκλητήρια βάπτισης παζλ, μια όμορφη και ξεχωριστή πρόταση που θα κάνει το προσκλητήριο της βάπτισης του μωρού σας διασκεδαστικη και ενδιαφέρουσα! Ο φωτογράφος γάμου και βάπτισης θα δημιουργήσει το ομορφότερο και πιο διασκεδαστικό άλμπουμ βάπτισης!

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας και κερδίστε 50 προσκλητήρια παζλ δώρο με την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της βάπτισης του μωρού σας!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφηση βάπτισης στην Τήνο

φωτογραφηση βαπτισης τηνοςΗ Τήνος, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας με τις αμέτρητες μικρές και μεγάλες εκκλησίες της αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για βάπτιση. Μια φωτογραφηση βαπτισης στην Τήνο θα σας αφήσει πανέμορφες αναμνήσεις και μοναδικό φυσικό τοπίο που θα ολοκληρωθεί με ένα ξεχωριστό άλμπουμ βάπτισης που θα κρατήσετε για πάντα.

Για να γίνουμε πιο λεπτομερείς, η Τήνος διαθέτει περίπου 750 εκκλησίες και ξωκλήσια τόσο ορθόδοξες όσο και καθολικές. Οι εκκλησίες αυτές βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το νησί, ενώ κάθε μια έχει μια ξεχωριστή ομορφιά, σε συνδυασμό με τη θάλασσα, το κυκλαδίτικο τοπίο και τη δική της αρχιτεκτονική.

Διαβάστε Περισσότερα

Βάπτιση στον Άγιο Νεκτάριο Αίγινας

βαπτιση αγιος νεκταριοςΟ Άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα αποτελεί ένα πολύ όμορφο και γραφικό χώρο, ιδανικό για βαφτίσεις, κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες. Άλλωστε σαν μέρος βάπτισης επιλέγετε από πολλά ζευγάρια για το παιδί τους εδώ και αρκετά χρόνια. Συνδυάζει την κατανυκτική ατμόσφαιρα με ένα όμορφο τοπίο, σε ένα νησί που είναι ιδιαίτερα εύκολα προσβάσιμο και μάλιστα πού κοντά στην Αθήνα. Ο επαγγελματίας φωτογράφος θα μπορέσει σε ένα χώρο τόσο όμορφο να τραβήξει τι ομορφότερες φωτογραφίες βάπτισης!

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτογράφος βάπτισης

φωτογράφος βάπτισηςΌπως σε κάθε μορφή φωτογραφίας είτε πρόκειται για βάπτιση, είτε για ειδήσεις, είτε για μόδα, ή αθλητικά φωτογραφία, η βασικότερη προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η ικανότητα της παρατήρησης. Η παρατήρηση, είναι μια ικανότητα που μπορεί να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί μέσα από την διαρκή πρακτική.

Διαβάστε Περισσότερα

Νερό βάπτισης

νερο βαπτισηςΤο νερό ως σύμβολο και απαραίτητο μέσο για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης έχει διττή σημασία. Ως θετικό σύμβολο, παραπέμπει στην καθαρότητα, την αγνότητα, το φώς, την ζωή και κάθε καλό που φέρνει ένα νέο ξεκίνημα. Όμως, όπως σηματοδοτεί την αρχή της ζωής, τόσο χαράσσει και το τέλος της καθώς είναι δυνατόν να πνίξει, να εκμηδενίσει την ύπαρξη.

Το νερό βάπτισης, με την ευλογία του ιερέα και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος καθαγιάζει το παιδί καλωσορίζοντας το στον Χριστιανισμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε μας στα Social Media!