1021Αν επιλέξατε να ανεβείτε τα σκαλιά του δημαρχείου αντί της εκκλησίας, μπορείτε και πάλι να έχετε ένα όμορφο και λαμπερό γάμο! Ο φωτογράφος γάμου, σας προτείνει όλες τις λύσεις για μια μοναδική εμπειρία την ημέρα του γάμου σας, αλλά και μια ξεχωριστή φωτογράφηση γάμου!

agios nikolaos peiraikiΈνα μοναδικό τοπίο για τη φωτογράφηση γάμου σας!

Μια από τις πιο ειδυλλιακές περιοχές που θα συναντήσετε στον Πειραιά, είναι η Πειραϊκή χερσόνησος. Απλώνεται στο νοτιοδυτικό κομμάτι του Πειραιά, βραχώδης με μοναδική θέα στο Σαρωνικό κόλπο, από όπου μπορεί κάποιος να διακρίνει στο βάθος του ορίζοντα τη Σαλαμίνα και την Αίγινα.

φωτογραφηση γαμου σεριφοςΗ επιλογή ενός νησιού για το μυστήριο του γάμου σας, είναι η ιδανική ευκαιρία για μια ξεχωριστή και αφέχαστη φωτογράφηση γάμου! Η Σέριφος είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο παραδοσιακά δομημένα νησιά των κυκλάδων, με αποτέλεσμα ο φωτογραφος γαμου να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει μια φωτογράφηση μοναδική και ιδιαίτερη, στις αποχρώσεις των Ελληνικών νησιών μας!

φωτογραφος γαμουΗ φωτογράφιση γάμου, είναι η φωτογράφιση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το μυστήριο του γάμου. Περιλαμβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού και των καλεσμένων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του μυστηρίου, ενώ είναι σημαντικός κλάδος της φωτογράφισης ως αντικείμενο απασχόλησης, υποστηρίζοντας πολλούς επαγγελματίες.

φωτογραφος γαμουΌταν πλησιάζει η μέρα του γάμου, εκτός του υπέροχου μυστηρίου και της γιορτής για την ένωση δύο ανθρώπων, σημαίνει οτι θα υπάρχει ένας φακός στραμμένος πάνω σας, ώστε να αποθανατίσει τις στιγμές ευτυχίας σας! Όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι όπως είναι λογικό, δεν είναι συνηθισμένοι σε συνεχή φωτογράφιση, και όλοι έχουν την αγωνία να βγουν όμορφοι τη σωστή στιγμή.

Ο φωτογράφος γάμου σας λοιπόν, είναι εδώ να σας βοηθήσει και να σας δώσει συμβουλές ώστε να μη σας αποσπάσει την προσοχή η αγωνία μιας όμορφης φωτογράφισης γάμου!

φωτογραφιση γαμου αιγιναΗ Αίγινα είναι ένα όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί. Ανήκει στα νησιά του Αργοσαρωνικού και απέχει μόλις λίγη ώρα από το λιμάνι του Πειραιά.

Κέντρο του νησιού αποτελεί η πόλη της Αίγινας με μόνιμο πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκους. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αίγινας η παλιά πόλη και ο ναός της Αφαίας. Επίσης ιδιαίτερο αξιοθέατο αποτελεί το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, προσκυνητές αλλά και πολλά ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν ή να βαπτίσουν το παιδί τους.

στυλ φωτογραφισης γαμουΜε την ανάπτυξη και ραγδαία εξάπλωση της φωτογράφισης γάμων από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα αναπτύχθηκαν πολλά διαφορετικά στυλ φωτογράφισης. Ανάλογα με την μόδα της κάθε εποχής και την διαθέσιμη τεχνολογία, το στυλ φωτογράφισης γάμων μεταβάλλεται συνεχώς.

Στη σημερινή εποχή τα 2 κυρίαρχα στυλ φωτογράφισης γάμου είναι η λεγόμενη παραδοσιακή ή κλασσική και το το στυλ Photojournalistic που είναι περισσότερο μοντέρνο και ρεαλιστικό.

φωτογραφος γαμουΑρχικά το είδος αυτό φωτογράφησης ξεκίνησε και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά από τους φωτογράφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το ύφος αυτού του είδους φωτογραφίας είναι αρκετά ανεπίσημο και βασίζεται στον ρεαλισμό και την πραγματικότητα.

Τα τελευταία χρόνια το στυλ αυτό αποτελεί (Photojournalism) την τάση της μόδας και στην φωτογραφιση γαμου σε όλο τον κόσμο.

fotographos-gamouΟ φωτογραφος γαμου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον γάμο, όπως για παράδειγμα οι υπεύθυνοι για την μουσική, το catering, οι υπεύθυνοι στολισμού κα, η δουλειά του δεν είναι το ίδιο εύκολα μετρήσιμη. Αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι η επιλογή του φωτογράφου γάμου θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και μετά από έρευνα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ορισμένους ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες όπως το καλλιτεχνικό ύφος ή ακόμα και τον χαρακτήρα του φωτογράφου.

γαμος βαπτιση μαρμαρι μανηςΤα μοναδικά και ξεχωριστά χρώματα της Μάνης σε συνδυασμό με την γνωστή παραλία Μαρμάρι Μάνης κάνουν κάθε φωτογράφο να ονειρεύεται το επόμενο κλικ! Η παραλία βρίσκεται κοντά στο ακρωτήριο Ταίναρο σε ένα βραχώδες τοπίο με άγρια ομορφιά σε μία μεγάλη σε έκταση αμμουδερή παραλία.

Σελίδα 1 από 7

Ακολουθήστε μας στα Social Media!