προσκητηριο βαπτισης παζλΕπιλέξτε για την βάπτιση του παιδιού σας προσκλητήρια βάπτισης παζλ, μια όμορφη και ξεχωριστή πρόταση που θα κάνει το προσκλητήριο της βάπτισης του μωρού σας διασκεδαστικη και ενδιαφέρουσα! Ο φωτογράφος γάμου και βάπτισης θα δημιουργήσει το ομορφότερο και πιο διασκεδαστικό άλμπουμ βάπτισης!

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας και κερδίστε 50 προσκλητήρια παζλ δώρο με την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της βάπτισης του μωρού σας!!!

φωτογραφηση βαπτισης τηνοςΗ Τήνος, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας με τις αμέτρητες μικρές και μεγάλες εκκλησίες της αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για βάπτιση.

Για την ακρίβεια η Τήνος διαθέτει περίπου 750 εκκλησίες και ξωκλήσια τόσο ορθόδοξες όσο και καθολικές. Οι εκκλησίες αυτές βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το νησί.

βαπτιση αγιος νεκταριοςΟ Άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα αποτελεί ένα πολύ όμορφο και γραφικό χώρο, ιδανικό για βαφτίσεις, κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες. Άλλωστε σαν μέρος βάπτισης επιλέγετε από πολλά ζευγάρια για το παιδί τους εδώ και αρκετά χρόνια. Συνδυάζει την κατανυκτική ατμόσφαιρα με ένα όμορφο τοπίο, σε ένα νησί που είναι ιδιαίτερα εύκολα προσβάσιμο και μάλιστα πού κοντά στην Αθήνα. Ο επαγγελματίας φωτογράφος θα μπορέσει σε ένα χώρο τόσο όμορφο να τραβήξει τι ομορφότερες φωτογραφίες βάπτισης!

φωτογράφος βάπτισηςΌπως σε κάθε μορφή φωτογραφίας είτε πρόκειται για βάπτιση, είτε για ειδήσεις, είτε για μόδα, ή αθλητικά φωτογραφία, η βασικότερη προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η ικανότητα της παρατήρησης. Η παρατήρηση, είναι μια ικανότητα που μπορεί να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί μέσα από την διαρκή πρακτική.

νερο βαπτισηςΤο νερό ως σύμβολο και απαραίτητο μέσο για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης έχει διττή σημασία. Ως θετικό σύμβολο, παραπέμπει στην καθαρότητα, την αγνότητα, το φώς, την ζωή και κάθε καλό που φέρνει ένα νέο ξεκίνημα. Όμως, όπως σηματοδοτεί την αρχή της ζωής, τόσο χαράσσει και το τέλος της καθώς είναι δυνατόν να πνίξει, να εκμηδενίσει την ύπαρξη.

Το νερό βάπτισης, με την ευλογία του ιερέα και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος καθαγιάζει το παιδί καλωσορίζοντας το στον Χριστιανισμό.

φωτογραφος βαπτισηςΤο μύρο που χρησιμοποιείται στη βάπτιση, είναι το ιδιαίτερο άρωμα, η ευωδιά του Χριστού και αποτελεί την αναφαίερτη σφραγίδα της δωρεάς του αγίου Πνεύματος.

Το μωρό χρισμένο με το άγιο μύρο πλέον, λαμβάνει την πνευματική σφραγίδα και τυπώνονται στην ψυχή του τα θεία δώρα, που μαρτυρούν την είσοδό του στους κόλπους της Εκκλησίας. Ο φωτογράφος γάμου και βάπτισης, έχει την απαραίτητη εμπειρία να σας ενημερώσει κι να σας κατατοπίσει για όλα τα έθιμα που ακολουθούν το μυστήριο της βάπτισης. 

λαδι βαπτισηςΤο λάδι είναι ένα απ' τα βασικότερα στοιχεία του μυστηρίου της βάπτισης. Η εκκλησία το ονομάζει «επόρκιστον έλαιο» και καθώς είναι αγιασμένο από τον ιερέα, συμβολίζει την προστατευτική ασπίδα έναντι των κακών και πονηρών πνευμάτων.

Ο ανάδοχος αλείφει όλο το σώμα του μωρού με το αγιασμένο λάδι για τη δημιουργία αυτή της ασπίδας. Το λάδι που χρησιμοποιείται είναι προϊόν της μάνας Γής και είναι ελιξίριο σώματος και πνεύματος.

φωτογραφια βαπτισηςΟ κύκλος γύρω από την κολυμβήθρα αποτελεί κομβικό σημείο στο μυστήριο της βάπτισης.

Πρόκειται για την παλιά πομπή των νεοφώτιστων από το βαπτιστήριο στον κυρίως ναό προκειμένου να αρχίσει η Θεία Λειτουργία, ένα βασικό μυστήριο της εκκλησίας με το οποίο ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο το βάπτισμα. Άλλωστε, η Θεία Ευχαριστία στην οποία συμμετέχει ο νεοφώτιστος είναι το πλήρωμα των ιερών μυστηρίων. 

φωτογραφος βαπτισηςΗ συνήθεια της τριχοκουρίας, του κοψίματος των μαλλιών - μερικών τουφών από τα μαλλιά του παιδιού, είναι μέρος της προσφοράς του νέου μέλους στον Θεό, ως ένα μέσο ευχαριστίας στον Δημιουργό.

Η τριχοκουρία στο μυστήριο της βάπτισης και η έμμεση προσφορά στον Θεό δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για μία συνετή ζωή και για την διαρκή ανανέωση των δυνάμεων που ο νεοφώτιστος πήρε απ' το βάπτισμα. Η στιγμή αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία για το φωτογράφο να αφήσει την ανάμνηση αυτή ζωντανή!

φωτογραφιση βαπτισηςΤα μαρτυρικά για την βάπτιση έχουν κυριολεκτικό συμβολισμό και αποτελούν ντοκουμέντο πως τελέστηκε βάπτιση και πως εκείνος που τα φορά ήταν παρών στο μυστήριο. Κάθε ένας που φορά μαρτυρικό είναι μάρτυρας υπεράσπισης στην ώρα της κρίσης του ανθρώπου που βαπτίστηκε χριστιανός. Ο επαγγελματίας φωτογράφος, θα φροντίσει να υπάρξει μια όμορφη φωτογραφία με τα μαρτυρικά της βάπτισης στο αναμνηστικό άλμπουμ. 

Σελίδα 1 από 2

Ακολουθήστε μας στα Social Media!